Voordelen voor de gezondheid van steenzoutlampen

Er zijn miljoenen mooie lampen om uit te kiezen op de markt. Wanneer u een winkel bezoekt die lampen en verlichtingsarmaturen verkoopt, kunt u in de war raken over het kiezen van een tafel- of vloerlamp voor thuis of op kantoor. Want de lamp in je huis ziet er minder mooi uit dan die in de vitrine. Hoewel deze conventionele lampen veel mooier zijn, bieden ze geen gezondheidsvoordelen voor de gebruiker, maar worden ze een permanente bron van positieve ionenproductie. Deze “kationen” zijn gevestigde en bewezen oorzaken van elektrische smog. Het is erg moeilijk en bijna onmogelijk om een ​​lamp te vinden die zowel schoonheids- als gezondheidsvoordelen biedt.

Himalaya steenzout lampen zijn de enige Prachtigelampen.nl met verbazingwekkende natuurlijke schoonheid samen met tal van gezondheidsvoordelen. Wanneer deze wordt aangestoken, verandert de unieke luchtreiniger van deze natuur in een regelmatige bron van gezonde “negatieve ionen” die de luchtkwaliteit binnenshuis verbeteren. De negatieve ionen die door deze Himalaya zoutlamp worden uitgestraald, bestrijden dodelijke positieve ionen en zuiveren en ioniseren de omringende lucht.

Terwijl we het hebben over anionen en kationen, is het erg belangrijk om te weten wat de effecten van deze ionen zijn op de menselijke stemming. Het gezonde negatieve ioneneffect kan worden gemeten aan het feit dat de meesten van ons zich verfrist en verfrist voelen na een onweersbui. Dit komt omdat de elektrische storm rustgevende negatieve ionen produceerde die spanning verlichten en ons vullen met energie en opwinding. Evenzo is de lucht in de buurt van watervallen, bergen, stranden en bossen waar de hoogste niveaus van ionisatie onmiddellijke stemmingswisselingen in uw humeur veroorzaken.

Naast het veroorzaken van positieve en plezierige stemmingswisselingen, hebben negatieve ionen vele andere gezondheidsvoordelen. Wetenschappelijke studies tonen aan dat binnenlucht met veel negatieve ionen hooikoorts en astma, depressie, vermoeidheid en hoofdpijn verlicht. Geanioniseerde atmosfeer verbetert de prestaties, verbetert het mentale vermogen, verhoogt de werkcapaciteit, verbetert het begrip en simulatievermogen.

Deze Himalaya-steenzoutlampen zijn veel goedkoper in vergelijking met dure luchtionisatoren. Het aansteken van een paar steenzoutlampen in je huis zal niet alleen iedereen een goed gevoel geven, maar je kunt ook je zoete huis verfraaien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *