Uw kruiden leren kennen – Kruidengids

Veel kruidentuinen zijn begonnen met de oude stand-by’s die bij het koken worden gebruikt om uw voedsel beter te laten smaken, zoals basilicum, oregano, munt, dille of rozemarijn. Er is nog een ander aspect aan kruiden dat je leven kan verbeteren, zoals je zult vinden in deze kruidengids, de geneeskrachtige eigenschappen van kruiden. Zeldzame kruiden zijn mooi en nuttig en het is de moeite waard om te weten welke kruiden medicinaal kunnen worden gebruikt. Deze kruidengids biedt een paar van de vele kruiden die medicinaal heilzaam zijn.

Een geweldig kruid voor de suikerbewuste persoon heet Stevia. Deze plant is een suikervervanger die een beetje naar Equal smaakt, zonder de nasmaak van chemicaliën. Het menselijk lichaam kan de glucose in Stevia niet metaboliseren. Stevia wordt een zoetstof die gunstig is voor degenen die glucosebewust moeten zijn. Van stevia-extracten wordt gezegd dat ze 300 keer zo zoet zijn als suiker. Wat een geweldige manier om zoetigheid in uw dieet op te nemen en er niet door aan te komen of uw bloedsuikerspiegel te verhogen! Stevia kan binnenshuis in een pot worden gekweekt omdat het gedijt in hete, vochtige omgevingen. We voegen dit toe aan de kruidengids om je te helpen een gezond alternatief voor suiker te vinden.

Lavendel, een lid van de muntfamilie, wordt meestal niet als een kruid beschouwd. Veel gerechten zoals saladedressing, koffie, thee en chocolade gebruiken lavendel. De olie van lavendel kan worden gebruikt Vibrator kopen om steken en brandwonden te verminderen vanwege de ontstekingsremmende eigenschappen. Lavendel kan ook worden gebruikt bij ontspanningstherapie. De geur kalmeert de zenuwen en is heel goed voor de huid vanwege de antiseptische eigenschappen van de oliën. Lavendel kan als insectenwerend middel worden gebruikt door de bloemen op de huid te wrijven. Het ruikt hemels voor mensen, maar insecten hebben er een hekel aan. Lavendel groeit goed in noordelijke klimaten en is vrij stevig. Lavendel staat al lang bekend om de rustgevende eigenschappen in de oliën van de lavendel. Deze kruidengids bevat lavendel om je ontspanning en je humeur te verbeteren.

Knoflookbieslook is verrukkelijk omdat het kruid twee bekende smaken combineert, knoflook en bieslook. De knoflook wordt aangevuld door de uiachtige bieslooksmaak die aanwezig is. Dit kruid kan gebruikt worden als supervervanger voor knoflook, vooral in een salade. Knoflookbieslook heeft ook een extra functie; het is een afschrikmiddel voor ongedierte in de tuin. De kruidengids raadt dit ten zeerste aan voor een biologisch alternatief voor pesticiden!

Valeriaan, een winterharde vaste plant heeft zoet geurende roze bloemen. Dit bloeiende kruid bloeit op het noordelijk halfrond van juni tot september. Valeriaan stimuleert fosfor rond groeiende planten. Thee gemaakt van valeriaanbladeren kan als spray worden gebruikt om ziekteresistente planten te bevorderen en regenwormen aan te trekken om de grond te beluchten. Valeriaan wordt gebruikt als een licht kalmerend middel om kalmerende effecten te bevorderen. De kruidengids beveelt aan dat er een arts wordt gezocht om het effect te evalueren dat valeriaan kan hebben als een persoon andere medicijnen gebruikt.

Het grote kruid Lovage wordt in chique restaurants gebruikt in salades en is vanwege de heerlijke smaak een ‘must add’ in de kruidengids. Lavas smaakt naar zoete bleekselderij en maakt een salade enorm af. Deze plant is een vaste plant en overleeft de winter om in het voorjaar terug te keren. Lavas groeit tot een hoogte van zes voet en is zeer winterhard. Lavas wordt vaak aangetroffen in afrodisiaca of liefdesdrankjes, vandaar de naam. De kruidengids zou niet compleet zijn zonder Lavas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blog

Wat is een passend sympathiegeschenk?

  Wanneer een vriend of geliefde rouwt, kan het moeilijk zijn om te weten wat te zeggen of hoe steun te betuigen. Of je nu troost en steun wilt bieden en je bezorgdheid wilt uiten voor een familielid, vriend of collega, een gepersonaliseerd cadeau is altijd een ideale keuze. De beste geschenken zijn die uit […]

Read More
blog

Een korte handleiding voor voetbalweddenschappen

Veel voetbalgokkers zijn bekend met de aangeboden markten en hoe de kansen in het algemeen werken. Personen die nieuw zijn op het gebied van voetbalweddenschappen kunnen echter problemen ondervinden bij het selecteren van de beste kansen op de door hen gekozen markt. Deze gokkers moeten zich ervan bewust zijn dat ze gratis goktips moeten krijgen […]

Read More
blog

De juiste manier om uw eigen dakkapel te kiezen en te bouwen

  Als u uw vermoeide, ongebruikte zolderruimte wilt transformeren, is een dakkapel precies wat u nodig heeft! Deze verticale raamuitbreiding is een populaire versie geworden in veel huizen in het VK, en dat is geen verrassing. Als u overweegt om een dakkapel specialist in uw huis te installeren, neem dan eerst de tijd om dit […]

Read More