Reiniging verpakking -Hoe te gaan met onkruid

 

Het reinigen van verpakkingen is waarschijnlijk de laatste voor anderen bij het schoonmaken of verbouwen van het huis. De verpakkingsweg is het meest verwaarloosde deel van alle gebouwen. De netjes onderhouden verpakkingsweg voegt de schoonheid van het gebouw toe om het esthetisch aantrekkelijk te maken. Als u het niet langer schoonmaakt, kunnen stof, puin en onkruid groeien over de verpakking. Onkruid is ongewenste plant die op de verkeerde plaats groeit. Ze groeien overal en schaden andere stratumplanten in de buurt.

De verpakkingsweg is gemaakt van verschillende materialen zoals kalksteen, beton, marmer en kiezelsteen. Onkruid wordt gekoloniseerd in de kloof tussen de stenen en vertrekken lang. Onkruid groeit zelden door de verpakkingsweg. bestrating reinigen is geen moeilijke taak. Met het plan en het gebruik van passende materialen kunt u de verpakkingsweg rechtstreeks schoonmaken zonder hulp van uw gezin. Onkruid kan met kale handen worden verwijderd of worden gebruikt met gereedschappen zoals een schoffel of schop. We moeten het onkruid uittrekken met wortels zodat ze niet meer zullen groeien.

Er kan wat zand uitkomen als je diepgeworteld onkruid eruit haalt. Zorg ervoor dat de lege plekken gevuld zijn met zand om de groei van onkruid te voorkomen. Dit is belangrijker voor het omgaan met koppig onkruid, zoals Japanse knopen en de staart van de merrie. Nadat het onkruid is verwijderd, moet het verpakkingsoppervlak met water worden gereinigd. Onkruid groeit niet in reguliere voertuigbeweging en mensen lopen vaak op de stoep. Zelfs na het verwijderen van het onkruid is het noodzakelijk om de reinigingsverpakking regelmatig schoon te maken om hergroei te voorkomen en de levensduur van de bestrating te waarborgen.

Nadat het onkruid van de verpakkingsweg is verwijderd, moeten we maatregelen nemen om hergroei te voorkomen met weinig of geen menselijke of voertuigoefening. Dit kan worden bereikt met behulp van bepaalde technologie├źn. Regelmatig reinigen met een sterke borstel verwijdert het opgebouwde puin en interfereert met het opnieuw verpakt onkruid na het reinigen. De markt heeft verschillende chemicali├źn die onkruid kunnen doden. Onkruid speciaal vervaardigd om te worden gebruikt op tuinen en verpakkingswegen kunnen worden gebruikt om bestaand onkruid te doden en de opkomst van nieuw onkruid te verstoren. Gebruik geen algemene herbiciden om onkruid te doden omdat ze de bestrating, aangrenzende gazons en omliggende planten en bomen kunnen beschadigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *