Pas uw horoscoop aan voor een gelukkig getrouwd leven

Het gezegde is het huwelijk is gemaakt in de hemel; het is zo omdat in het hindoeïsme wordt aangenomen dat de verbintenis van het huwelijk al vóór de geboorte is gepland. Een goed geanalyseerde horoscoop zorgt voor gelukkige huwelijken.

Wat als ik ga trouwen zonder mijn horoscoop te laten analyseren? Zou ik niet blij zijn? Of moet het alleen in gearrangeerde huwelijken worden overwogen? of is het matchen van horoscopen optioneel voor een liefdeshuwelijk?

Al dit soort vragen spoken door de nieuwe generatie. Een begrip van wat de horoscopen kunnen onthullen, zal de mannen/vrouwen dwingen ervoor te kiezen.

1)Het maakt u bewust van de compatibiliteit tussen het paar:

Ieder mens op aarde wenst een gelukkig en succesvol huwelijksleven. Het huwelijk is een once in a lifetime gebeurtenis. Het is de spirituele en emotionele verbintenis van een paar waarvan wordt aangenomen dat het afkomstig is van eerdere geboorten of generaties. Het is de keuze van twee individuen die besluiten de rest van hun leven samen te leven.

Een horoscoop helpt bij het identificeren van de planetaire posities van de individuen en hoe dit het significante andere leven kan beïnvloeden. Om die reden kunnen we analyseren in hoeverre de personen gelukkig zullen zijn en hun huwelijksleven met succes zullen leiden.

2) Het definieert meteen het succes of falen van de alliantie

De kennis van wat u te wachten staat met deze alliantie is een sterke reden om de horoscopen te evenaren. Dit zal de noodzakelijke impuls geven aan de zich ontwikkelende relatie.

Astrologie is alles van wiskunde. Horoscoopvergelijking op geboortedatum, geboorteplaats, sterrenbeeld en de naam zou u een nauwkeurig resultaat kunnen geven. De overweging van Ashtakoot of de overeenkomende parameters tussen een man en een vrouw schetst het quotiënt voor relatiecompatibiliteit.

Horoscoopvergelijking wordt gedaan op 8 parameters en elke parameter heeft een numerieke waarde, die bij optelling een totaal van maximaal 36 punten oplevert. Een totaalscore van 18 of meer punten duidt op een goede match. Hoe hoger de score; hoe beter de compatibiliteit.

Gezinsaanpassingen: Bovendien weerspiegelt de afstemming van de horoscopen op het soort band dat de bruid/bruidegom waarschijnlijk zal delen met de respectieve gezinsleden.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *