Overweeg dit voordat u een nieuw verwarmingssysteem aanschaft

Mijn gasrekening is deze maand meer dan mijn huisprijs! We moeten het brandstofverbruik verminderen, maar we hebben een warm huis nodig. Hoe blijf je warm?

Een optie is om uw huis te isoleren en beter geïsoleerde ramen en deuren te installeren. Dit kan een dure optie zijn, maar er zijn fiscale prikkels om de aanloopkosten te compenseren. Deze strategie is nuttig op de lange termijn en moet worden gebruikt in combinatie met andere opties. Op korte termijn iets lagere kosten die kunnen worden ondervangen door warmtepomp deurne hogere brandstofkosten.

Een andere optie is om het verwarmingssysteem te wijzigen. Ga van stookolie of gas naar warmtepompen. Nogmaals, de initiële kosten kunnen buitensporig zijn, maar er zijn ook fiscale prikkels om de installatiekosten te compenseren. Dit is een langetermijnprogramma en moet worden gebruikt met betere isolatie. Op korte termijn dalen de stookkosten en wordt uw huis warmer. Het is echter mogelijk dat uw elektriciteitsrekening blijft stijgen en dat uw spaargeld afneemt.

De echte waarheid over verwarming is dat de kosten sneller zullen blijven groeien dan de inkomens, vooral voor mensen met een vast inkomen.

Frisdrank kostte vroeger 5 cent en nu is het meer dan een dollar. Echter, het uurloon, dat vroeger 1-2 per uur was, is nu gemiddeld meer dan 15-20 per uur. De verhouding tussen kosten en inkomsten is ongeveer gelijk. Een belangrijke factor vandaag is dat olie steeds schaarser wordt, waardoor het duurder wordt om te leveren. Er zijn hoge vervuilingskosten voor elk aardolieproduct.

Windenergie wordt volwassen en binnenkort zullen de kosten van generatoren gelijk zijn aan de kosten van brandstof, waardoor grote bedrijven meer windparken kunnen bouwen.

Solar begon te bestaan ​​voor grote en kleine gebruikers. Deze technologie bestaat al tientallen jaren, maar begint nu pas de olieprijzen te evenaren. De kostenratio van Solar zal realistischer blijven naarmate de productiekosten dalen en de olieprijzen blijven stijgen.

Zonne-energie van de zon is gratis en continu, maar apparatuur niet. Er is altijd een continue aanvoer en geen vervuiling. Er zijn al fiscale stimuleringsmaatregelen voor zonne-installaties.

Zonnepanelen kunnen op de meeste plaatsen zonder schaduw geplaatst worden. Je zou tussen 9.00 en 15.00 uur in de volle zon moeten komen als de zon op zijn helderst is. De grootte en opstelling van de panelen is afhankelijk van de belastingsvereisten van uw huis. Bereken uw stroombehoefte door elk apparaat in uw huis op te sommen. Internet helpt bij het bepalen van de som.

Zonnepanelen moeten meer stroom leveren dan uw huis nodig heeft. Er zijn veel opties beschikbaar om uw paneeloutput te verbeteren. Zorgvuldige inspectie van zonneproducten moet aan elke aankoop voorafgaan. U moet de panelen nog installeren en integreren in het elektrische systeem van uw huis.

Al deze thermische opties vereisen een zorgvuldige planning. Ontvang offertes van verschillende aannemers en leveranciers. Bepaal hoeveel u bereid bent te werken, hoe lang u van plan bent in dit huis te wonen, welke verwarming u nodig heeft en hoe lang het duurt voordat u break-even draait. herinneren Stookkosten kunnen maar op één manier stijgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blog

Wat is een passend sympathiegeschenk?

  Wanneer een vriend of geliefde rouwt, kan het moeilijk zijn om te weten wat te zeggen of hoe steun te betuigen. Of je nu troost en steun wilt bieden en je bezorgdheid wilt uiten voor een familielid, vriend of collega, een gepersonaliseerd cadeau is altijd een ideale keuze. De beste geschenken zijn die uit […]

Read More
blog

Een korte handleiding voor voetbalweddenschappen

Veel voetbalgokkers zijn bekend met de aangeboden markten en hoe de kansen in het algemeen werken. Personen die nieuw zijn op het gebied van voetbalweddenschappen kunnen echter problemen ondervinden bij het selecteren van de beste kansen op de door hen gekozen markt. Deze gokkers moeten zich ervan bewust zijn dat ze gratis goktips moeten krijgen […]

Read More
blog

De juiste manier om uw eigen dakkapel te kiezen en te bouwen

  Als u uw vermoeide, ongebruikte zolderruimte wilt transformeren, is een dakkapel precies wat u nodig heeft! Deze verticale raamuitbreiding is een populaire versie geworden in veel huizen in het VK, en dat is geen verrassing. Als u overweegt om een dakkapel specialist in uw huis te installeren, neem dan eerst de tijd om dit […]

Read More