Hoe u een gerenommeerd slotenmakerbedrijf kiest

Doe uw due diligence

Bent u ooit buitengesloten van uw auto of huis? Of je kunt je autosleutels niet vinden of je hebt jezelf buitengesloten. De eerste gedachten zijn meestal om hulp te vragen aan familie en vrienden of een set reservesleutels, maar dit lukt misschien niet. De volgende stappen zijn om contact op te nemen met een slotenmaker bij jou in de buurt. Voordat u echter de deal sluit met de slotenmaker, moet u rekening houden met de betrouwbaarheid en eerlijkheid van het bedrijf. De Federal Trade Commission de nationale instantie voor consumentenbescherming, heeft ontdekt dat sommige slotenmakerbedrijven in uw lokale telefoonboek adverteren, maar misschien helemaal niet lokaal zijn. In het ergste geval hebben deze ‘technici’ misschien helemaal geen gekwalificeerde professionele training en kunnen ze verdere schade aan uw eigendommen veroorzaken.

Controleer de plaats van de slotenmaker

Dit is in het verleden opgemerkt en gerapporteerd door: Een bedrijf dat niet in uw regio is gevestigd, heeft een naam voor zijn bedrijf die vergelijkbaar is met de naam van andere lokale slotenmakers in het gebied. Dit bedrijf adverteert in de Gouden Gids en online directories met behulp van een lokaal adres en telefoonnummer. In werkelijkheid is er echter geen winkelfront en wordt het lokale nummer doorgeschakeld naar een plaats ver van uw plaatselijke gemeente. Dan mag u geen of een valse offerte krijgen voor de slotenmakerservice. Wanneer de slotenmaker arriveert, wil hij misschien meer geld en voelt u zich onder druk gezet en vastgelopen. Als de slotenmaker alleen contant geld accepteert, is dat ook een teken dat het bedrijf geen authentieke lokale slotenmaker is.

Soms kunt u deze ten onrechte “lokale slotenmakers” opsporen omdat ze meerdere vermeldingen kunnen hebben – soms meer dan 30 vermeldingen in één telefoonnummer. Al deze vermeldingen hebben verschillende namen, maar de telefoonnummers zijn allemaal doorgestuurd naar één centraal callcenter. Daar worden operators, die mogelijk geen opgeleide personen zijn, naar uw locatie gestuurd.

Hoe u het beste een slotenmaker kiest

Er zijn betrouwbare en eerlijke lokale slotenmakersbedrijven. Het beste advies is om je onderzoek en due diligence te doen voordat je merkt dat je buitengesloten bent of in een noodsituatie met een slotenmaker terechtkomt. Misschien denkt u erover om uw huisbeveiliging te vergroten door nachtschootsloten te installeren, sloten en deursleutels te vervangen of zelfs een huisalarmsysteem te installeren. Dit is een uitstekend moment om achter de computer te gaan zitten en verschillende bedrijven te onderzoeken. Lees beoordelingen, controleer of ze een lokaal adres en telefoonnummer hebben en vergelijk offertes via de telefoon. Neem daarnaast contact op met collega’s, familieleden en vrienden voor eventuele persoonlijke aanbevelingen.

Zodra u een sloten vervangen apeldoorn sleutelmaker apeldoorn heeft gevonden, bewaart u de contactgegevens van het bedrijf op een veilige plaats, zoals in uw portemonnee, telefoon of adresboek. Dit kan u in de toekomst tijd, angst en geld besparen.

Tips voor noodsituaties bij slotenmakers

Natuurlijk, als je te maken hebt met een noodsituatie als slotenmaker, zoals buitengesloten worden van je auto, huis of kantoor, heb je niet dezelfde luxe om achter de computer te zitten en de legitimiteit van de slotenmakerbedrijven grondig te controleren. . Hier zijn enkele tips voor dergelijke scenario’s:

Als u buitengesloten bent van uw auto en een pechhulpdienst heeft, bel deze dan voor een slotenmaker. Vaak zijn deze vergrendelingsdiensten inbegrepen in het lidmaatschap of zelfs via de autodealer of verzekeringsmaatschappij, afhankelijk van wanneer u de auto kocht.
Als een bedrijf de telefoon opneemt met een generieke uitdrukking als “slotenmakersdiensten” in plaats van een bedrijfsspecifieke naam, wees dan op uw hoede. Vraag naar de officiële naam van het bedrijf. Als de klantvertegenwoordiger geen antwoord geeft, bel dan een andere slotenmaker.
Ontvang een schatting voor alle werkzaamheden en vervangende onderdelen van de slotenmaker voordat het werk begint.
Vraag naar extra kosten voordat u ermee instemt dat de technicus naar uw locatie komt. Bedrijven kunnen extra kosten in rekening brengen voor het beantwoorden van een oproep midden in de nacht of voor het rijden over een lange afstand. Vraag of er kilometerkosten in rekening worden gebracht of een minimumtarief voor een servicebezoek.
Onderteken nooit een blanco formulier waarin u werk autoriseert.
Als de telefonisch overeengekomen prijs niet overeenkomt met de prijs van het werk wanneer de technicus arriveert, sta dan geen werk toe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blog

Wat is een passend sympathiegeschenk?

  Wanneer een vriend of geliefde rouwt, kan het moeilijk zijn om te weten wat te zeggen of hoe steun te betuigen. Of je nu troost en steun wilt bieden en je bezorgdheid wilt uiten voor een familielid, vriend of collega, een gepersonaliseerd cadeau is altijd een ideale keuze. De beste geschenken zijn die uit […]

Read More
blog

Een korte handleiding voor voetbalweddenschappen

Veel voetbalgokkers zijn bekend met de aangeboden markten en hoe de kansen in het algemeen werken. Personen die nieuw zijn op het gebied van voetbalweddenschappen kunnen echter problemen ondervinden bij het selecteren van de beste kansen op de door hen gekozen markt. Deze gokkers moeten zich ervan bewust zijn dat ze gratis goktips moeten krijgen […]

Read More
blog

De juiste manier om uw eigen dakkapel te kiezen en te bouwen

  Als u uw vermoeide, ongebruikte zolderruimte wilt transformeren, is een dakkapel precies wat u nodig heeft! Deze verticale raamuitbreiding is een populaire versie geworden in veel huizen in het VK, en dat is geen verrassing. Als u overweegt om een dakkapel specialist in uw huis te installeren, neem dan eerst de tijd om dit […]

Read More