De tips voor het schoonmaken van huizen

Hoewel de woningbouw is vertraagd als gevolg van de economische neergang, wordt er in sommige markten nog steeds gebouwd en worden er nog steeds alternatieve woningen gebouwd, zoals appartementen en herenhuizen.

Als u nog nooit bouwschoonmaakdiensten heeft geleverd, realiseert u zich misschien niet hoeveel werk het kost om uw huis klaar te maken voor intrek. In tegenstelling tot normale huisreiniging, moeten alle oppervlakken worden schoongemaakt. Gipsplaatstof en ander vuil komt in alle oppervlakken en hoeken en gaten van kasten, planken, vensterbanken en verlichtingsarmaturen.

Hier zijn enkele tips voor het schoonmaken van huizen.

Verwijder grof vuil en deponeer het in vuilnisbakken op het terrein.
Veeg of gebruik een krachtige stofzuiger of rugzakstofzuiger om hoog te beginnen en naar beneden te werken om bouwstof en klein vuil te verwijderen.

Stof of schone oppervlakken zoals muren, deurkozijnen, planken en trapleuningen af.

Begin met nat reinigen, zoals badkamers, keukens, werkbladen en andere gebieden die moeten worden schoongemaakt met chemische reinigingsmiddelen zoals allesreinigers, roestvrijstalen reinigingsmiddelen of glazenwassers. Verwijder stickers van armaturen en Energielabel bedrijfspand maak de binnenkant van kasten en lades schoon.
Schone ramen en dorpels. Er kan extra gereedschap nodig zijn om gipsplaatmodder en stickers te verwijderen. Wees voorzichtig bij het schoonmaken van de glazen ruiten, deze krassen gemakkelijk.

Veeg of stofzuig harde vloeroppervlakken en natte dweil om alle gipsplaatmodder en verf te verwijderen. Sommige vloeren hebben mogelijk extra onderhoud nodig als de bouwvakker niet oppast, zoals het bedekken van de vloer met plastic.

Stofzuig het tapijt grondig, inclusief alle randen. Verwijder ook alle gipsplaatmodder en verf. Sommige tapijten moeten mogelijk professioneel worden gereinigd als de aannemer niet voldoende bescherming tegen stof en vuil heeft geboden.

Loop door het huis en raak de onderdelen aan die je nodig hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *