Bespaar geld met een elektrische scooter

Elektrische scooters beginnen overal op te duiken. Met de hoge gasprijs kijken veel mensen zelfs voorbij de traditionele gasscooter in hun zoektocht naar meer besparingen. De vraag is natuurlijk of een elektrische scooter zonder helm een goede koop is. Hoeveel gaat die “zuinige” scooter je op den duur kosten. Volg mee terwijl we kijken naar het beantwoorden van die vragen.

Allereerst, hoeveel gaat het kosten om de tweewielige elektrische scooter zelf te kopen. In basistermen is het gewicht van de berijder een eerste overweging. De meeste scooters dragen berijders in het bereik van 180 tot 200 pond. Als je een stuk lichter bent dan dat, kom je misschien weg met een goedkope scooter. Als je binnen het gegeven bereik weegt, kun je waarschijnlijk wegkomen met een elektrische scooter van $ 300. Er zijn scooters die zijn gebouwd om zwaardere rijders te huisvesten en ze kosten duidelijk meer in aanschaf, maar je begrijpt het basisidee.

Vervolgens zijn de lopende kosten van een elektrische scooter. Snelheid zal een overweging zijn bij het verbruiken van de energie, maar de meeste elektrische scooters rijden met 10 mph en duurdere modellen halen meer dan 30 mph. Er zal ook rekening moeten worden gehouden met het terrein. Als u in een gebied met aanzienlijke heuvels woont, wordt u geadviseerd om minimaal een elektromotor van 350 watt aan te schaffen. Maar we willen in algemene termen, in een normale stadsomgeving, weten hoeveel het kost om de elektrische scooter te laten rijden.

Benzinescooters rijden gemiddeld ongeveer 70 tot 100 mijl per gallon, afhankelijk van de hierboven genoemde variaties. Sommige mensen melden dat ze $ 6- $ 10 per week gebruiken met een scooter op gas voor snel woon-werkverkeer. Dat is een aanzienlijk verschil met een auto, aangezien een gemiddelde Honda Accord waarschijnlijk ongeveer 40 mijl per gallon haalt. Aan de andere kant [aansluiten op een stopcontact van 120 volt] kost typisch elektrisch opladen een jaar. Andere schattingen schatten de oplaadkosten op ongeveer 10% van de prijs van benzine om een scooter op gas te laten rijden. Uiteraard kan een elektrische scooter een enorme kostenbesparing opleveren.

En aangezien een elektrische scooter geen verbrandingsmotor, geen riemen, geen carburateur, geen olieverversingen en geen bougies heeft, zijn de onderhoudskosten bijna nihil. Dit alles bij elkaar opgeteld om te illustreren dat de gebruikskosten van een elektrische scooter ongelooflijk laag zijn. En u hoeft normaal gesproken geen vergunning of verzekering af te sluiten om het te runnen en parkeren wordt gratis! Elektrische scooters zijn goed voor het milieu en uw portemonnee.

Dus door de eigendomskosten op te tellen bij de kosten van het gebruik van een elektrische scooter, bieden ze een geweldig alternatief voor een benzineslurpende auto en zelfs een goedkope gasscooter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blog

Wat is een passend sympathiegeschenk?

  Wanneer een vriend of geliefde rouwt, kan het moeilijk zijn om te weten wat te zeggen of hoe steun te betuigen. Of je nu troost en steun wilt bieden en je bezorgdheid wilt uiten voor een familielid, vriend of collega, een gepersonaliseerd cadeau is altijd een ideale keuze. De beste geschenken zijn die uit […]

Read More
blog

Een korte handleiding voor voetbalweddenschappen

Veel voetbalgokkers zijn bekend met de aangeboden markten en hoe de kansen in het algemeen werken. Personen die nieuw zijn op het gebied van voetbalweddenschappen kunnen echter problemen ondervinden bij het selecteren van de beste kansen op de door hen gekozen markt. Deze gokkers moeten zich ervan bewust zijn dat ze gratis goktips moeten krijgen […]

Read More
blog

De juiste manier om uw eigen dakkapel te kiezen en te bouwen

  Als u uw vermoeide, ongebruikte zolderruimte wilt transformeren, is een dakkapel precies wat u nodig heeft! Deze verticale raamuitbreiding is een populaire versie geworden in veel huizen in het VK, en dat is geen verrassing. Als u overweegt om een dakkapel specialist in uw huis te installeren, neem dan eerst de tijd om dit […]

Read More